Ansvarsfull omsorg i Sverige AB

Personlig Assistans Järfälla

Vi på Ansvarsfull omsorg i Sverige AB i Järfälla strävar efter att förbättra livskvaliteten för personer med speciella behov genom individanpassad omsorg och personlig assistans. Med vårt fokus på kvalitet och nöjda kunder är du i trygga händer.

Behöver du eller någon i din närhet personlig assistans eller hemtjänst?

Ansvarsfull omsorg i Sverige AB

Omsorg och service som gör skillnad 

Vi erbjuder ett brett utbud av omsorgstjänster för att möta våra kunders individuella behov. Med kvalitet och personlig service i fokus arbetar vi för att skapa en meningsfull tillvaro för varje individ. Vår dedikerade personal strävar efter att skapa en trygg och tillitsfull relation, där respekt och förståelse för individuella behov är grundläggande.

Vår visselblåsartjänst

Visselblåsarsystem

Vi är måna om att göra rätt och att upprätthålla våra medarbetares, samarbetspartners och allmänhetens förtroende för oss och vår verksamhet. Vi vill därför göra allt vi kan för att upptäcka och hindra eventuella missförhållanden i vår verksamhet så tidigt som möjligt. I vår visselblåsartjänst kan du lämna en rapport om misstanke om allvarliga missförhållanden.

För att säkerställa din anonymitet – tänk på följande:

  • Skriv av den här länken och skriv in i din webb-läsare.
  • Använd inte företagets dator eller nätverk.

Ansvarsfull omsorg i Sverige AB är mer än bara ett vårdföretag

Personlig assistans Järfälla

Ansvarsfull Omsorg i Sverige AB grundades med visionen att öka livskvaliteten för personer med speciella behov i Järfälla kommun. Vi är stolta över att kunna erbjuda heltäckande vård och omsorg som anpassas efter individen i fråga. Vår erfarna och engagerade personal arbetar varje dag för att uppfylla vårt löfte om att leverera omsorg av högsta kvalitet, där varje individ behandlas med värdighet och respekt.

Kontakta oss

Har du frågor eller önskar vår hjälp? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just dina behov och önskemål.

 

Ansvarsfull omsorg i Sverige AB

Vård och omsorg på dina villkor

 
Vi finns här

Vasaplatsen 15, 177 57 Järfälla

Maila oss för offert
Eller ring oss

08-502 505 86

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Välj ett giltigt formulär